Gymnastiekvereniging Souplesse SilvoldeGymnastiekvereniging Souplesse Silvolde

Nieuws

 
 
 

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van het nieuws, ook kunt u ons op onze facebookpagina volgen @gymnastiekverenigingsouplessesilvolde om op te hoogte te blijven van al het nieuws.

 

UPDATE CORONAVIRUS 28 MEI 2020

WE MOGEN WEER!

Beste leden en ouder(s)/verzorger(s),
 
Woensdag 1 juli is het zover… Wij gaan weer binnen sporten volgens het normale lesrooster.    

Tot en met 30 juni gaan de geplande buitenactiviteiten gewoon door. Wij begrijpen dat onze leden en leiding niet kunnen wachten om weer binnen te gaan sporten. Wel zijn er een aantal spelregels verbonden aan het binnen sporten, deze zijn op de onderstaande poster te lezen. We gaan er vanuit dat iedereen zich hier netjes aan houdt.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere punten om rekening mee te houden:

 • 5 minuten voor aanvang van de les mogen alleen leden de zaal betreden, helpen leden met opbouwen dan geldt 15 minuten voor aanvang aanwezig.
 • Wanneer het lid onder begeleiding komt willen we ouder(s)/verzorger(s) vragen het lid af te zetten voor de ingang van de zaal. Bij de ingang zal een leiding de leden opwachten om de handen te desinfecteren en ze te begeleiden naar de kleedkamer. Vanuit de kleedkamer lopen de leden naar de zaal, waar de andere leiding ze opwachten.  
 • Op het aangegeven eind tijdstip zullen de leden naar de ingang worden begeleid om alleen naar huis te gaan of met de ouder(s)/verzorger(s).
 • Aan de ouder(s)/verzorger(s) het verzoek om de zaal niet te betreden, niet eerder dan het aangegeven tijdstip aanwezig te brengen en ophalen en om de 1,5 meter afstand te bewaren.

Wij kijken er enorm naar om al onze leden vanaf 1 juli in de zaal weer te zien. Voor vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar: voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl
 
Met sportieve groeten,
Het bestuur en leiding

 

UPDATE CORONAVIRUS 28 MEI 2020

Beste leden, ouder(s en verzorger(s),

de weersvoorspelling zien er voor mogen prima uit, vanaf 15.00 zullen er pas buien worden verwacht volgens buienradar. De lessen die mogen op het programma staan gaan gewoon door en wat hebben wij er zin in!

Tip: denk aan passende kleding bij het weer. 

Tot morgen!

 

UPDATE CORONAVIRUS 28 MEI 2020

Beste leden, ouder(s en verzorger(s),

Hiep Hiep Hoera, Souplesse Silvolde gaat buitensporten aanbieden volgens het onderstaande rooster. Het buitensporten zal er ander uit zien dan de lessen binnen, onze leiding zal er op een creatieve wijze voor zorgen dat onze leden heerlijk buiten kunnen bewegen.

Buiten sport rooster:

Dinsdag vanaf 2 juni

Tijd:

Locatie:

Groep:

08.45 – 09.30

Grasveld Snippenhof

Ouder en kind gym

09.45 – 10.30

Grasveld Snippenhof

Ouder en kind gym

19.30 – 20.15

Voetbalkooi

Dames recreatief

Donderdag vanaf 4 juni

Tijd:

Locatie:

Groep:

08.45 – 09.30

Voetbalkooi

Ouderengym

Zaterdag vanaf 6 juni

Tijd:

Locatie:

Groep:

09.00 – 09.45

Grasveld

Voor-selectie & B-selectie

09.00 – 09.45

Plein 1

Demodans

09.00 – 09.45

Plein 3

Peuters 3 jaar

10.00 – 10.45

Grasveld

A-selectie

10.00 – 10.45

Plein 1

Jazz groep 1, 2 en 3 & Jazz groep 4, 5 en 6

10.00 – 10.45

Plein 2

Freerunning & Sport en spel

10.00 – 10.45

Plein 3

Kleuters groep 1 en 2

11.00 – 11.45

Grasveld

Acro

11.00 – 11.45

Plein 2

Jongensgroep groep 3 t/m 8

11.00 – 11.45

Plein 3

Toestelturnen groep 3, 4 en 5 & Toestelturnen groep 6, 7, 8 En VO

Maandag vanaf 8 juni

Tijd:

Locatie:

Groep:

18.30 – 19.15

Plein 2

Dames senioren

19.30 – 20.15

Plein 2

Dames volleybal

20.30 – 21.15

Plein 2

Dames volleybal

Voor een goed doorlopend systeem hebben we voor het buitensporten een plattegrond gemaakt, deze is onderaan het bericht toegevoegd. Wij willen leden de ouder(s)/verzorger(s) vragen om via de aangegeven route aan te komen en te vertrekken.

5 minuten voor aanvang van de bewegingsactiviteit mogen de leden het grasveld of plein betreden. Wanneer het lid onder begeleiding komt willen we ouder(s)/verzorger(s) vragen het lid af te zetten voor de mankeren die de Plakkenberg heeft aangebracht. Een leiding zal hierbij aanwezig zijn om de leden op te vangen.

Tijdens de buitenactiviteit vragen we ouder(s)/verzorger(s) om niet te blijven kijken. Op het aangegeven eind tijdstip zullen de leden naar de mankering worden begeleid om alleen naar huis te gaan of met de ouder(s)/verzorger(s).

Aan de ouder(s)/verzorger(s) het verzoek om niet eerder dan het aangegeven tijdstip aanwezig te brengen en ophalen en om de 1,5 meter afstand te bewaren.

Daarnaast willen we u er wel op attenderen dat de voorzieningen in de gymzaal (kleedkamers, toiletten e.d.) niet gebruikt mogen worden. Houd hier rekening mee en zorg ervoor dat het lid in passende sportkleding naar de aangegeven locatie toe komt. Verder vragen wij jullie om de regels van het RIVM te hanteren. Wij beschikken over voldoende desinfecterende middelen en zorgen ervoor dat de materialen na gebruik gereinigd worden.

Mocht het buitensporten door onvoorziene omstandigheden niet doorgaan, zoals het weer, zullen wij dit via onze Facebook pagina laten weten.

UPdate coronavirus 16 mei 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

afgelopen week heeft het bestuur vergaderd. Hierbij is een analyse gemaakt van wat we mogelijk buiten kunnen gaan doen. Aankomende week zullen wij met onze hoofdleiding gaan brainstormen om een plan te maken, waarbij veiligheid en gezondheid voor gaat.

Uiterlijk 1 juni zullen we op basis van de stand van zaken een activiteitenrooster publiceren.

Voor vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar: voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl

Met vriendelijke groet

Het bestuur

 

Regeling contributie tweede kwartaal 6 mei 2020

We hopen dat jullie gezond zijn en ook blijven. In dit bericht willen we duidelijkheid geven over de lessen van de komende tijd en de contributie van het tweede kwartaal.

Lessen
Onder bepaalde omstandigheden mag vanaf 29 april weer gesport worden. Sporten die binnen plaatsvinden zijn nog steeds niet mogelijk. Dat betekent dat onze lessen ook niet starten.

We gaan ook geen buitenlessen verzorgen. Om veilig te kunnen sporten staat de leiding vaak dicht bij de kinderen en bij de andere leiding. Dat mag nu niet. De veiligheid en gezondheid van iedereen staan op de eerste plaats.

De lessen vervallen in ieder geval tot 20 mei. We baseren onze besluiten op de landelijke richtlijnen. Uiterlijk 18 mei zullen we op basis van de stand van zaken een nieuwe afweging maken.

Lenen van materialen uit de gymzaal
We krijgen vragen over het lenen van materialen uit de gymzaal. Dat is niet mogelijk.

Contributie
Allereerst willen we de gemeente en basisschool De Plakkenberg bedanken voor hun coulance m.b.t. de huur van de gymzaal.

Het is wel belangrijk om aan te geven dat we ook in deze tijd kosten houden. De contributie kan daarom niet helemaal stoppen.

We gaan de contributie voor deze periode wel verlagen. Dat doen we als volgt:

 • We volgen de normale planning. In mei vindt de volgende incasso plaats.
 • We nemen aan dat we ook in mei en juni geen lessen geven.
 • Als dat anders is, gaan we de contributie niet achteraf corrigeren.
 • Voor elke maand dat er geen les gegeven wordt, hanteren we het volgende:
  • De recreatieve groepen en preselectie-1-uur: €5 euro voor elk groep (dus €15 voor het kwartaal)
  • Wedstrijdgroepen: €12 euro per groep (dus €36 voor het kwartaal)
  • We hanteren hetzelfde tarief voor leden die lid zijn van meer groepen.

Deze werkwijze geldt alleen voor deze periode. We moeten voorkomen dat het voortbestaan van de vereniging in gevaar komt.

Van verschillende leden hebben we gehoord dat zij graag een bijdrage willen geven en/of de volledige contributie willen betalen. Daar zijn wij zeer dankbaar voor. Een bijdrage is mogelijk via rekeningnummer: NL 12 RBRB 0706 4707 02 t.n.v. Souplesse sportvereniging.

We hopen dat we weer snel lekker samen kunnen gaan sporten.

 

ONLINE GYMMEN

Vanaf woensdag 6 mei komen er afleveringen van online gymmen op onze Recreatiesportverening Souplesse Facebookpagina.

Noteer elke maandag, woensdag en vrijdag 15.00 uur in je agenda om met onze leiding te gymmen. Jij doet toch ook mee!?

 

WIN WIN WIN actie

Hoe doe je mee aan de actie!?

Maak een foto of filmpje hoe jij thuis beweegt en stuur deze naar de leiding van de groep waarin je sport.

Maak de opdracht die past bij jou leeftijd (0-4 jaar kleurplaat 1, 5-9 jaar kleurplaat 2 en 9-... jaar woordzoeker). Deze staat op onze Facebook pagina. Heb je deze klaar doe heb ik de brievenbus bij Sabine aan de Snippenhof 34 in Silvolde.

De winnaar zullen wij 10 mei een privé bericht doen. Geen reden om je te vervelen in de meivakantie en blijf lekker bewegen.

 

UPDATE CORONAVIRUS 28 APRIL 2020

Dinsdag 21 april heeft de overheid opnieuw uitspraken gedaan over de huidige maatregelen.

Souplesse blijft de richtlijnen volgen. Er mag tot en met 10 mei geen zaalsport plaatsvinden. Tijdens de lessen is het niet mogelijk om de afstand van 1,5 meter te bewaren. Het bestuur wil waken voor de gezondheid en veiligheid van onze leden en leiding.

Op onze website zal uiterlijk 10 mei de regeling voor de contributie van het tweede kwartaal worden toegelicht.

Voor vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar: voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl

Met vriendelijke groet

Het bestuur

 

UPDATE CORONAVIRUS 5 april 2020

De Nederlandse regering heeft op 31 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus verlengd. Souplesse blijft de richtlijnen van het RIVM volgen, dit betekent dat er tot en met 5 mei 2020 geen lessen zijn. 

De geplande uitjes van het jeugdbestuur (het kleuteruitje, het jongerenuitje en het kamp) kunnen helaas niet doorgaan. Wij hopen dat we ze op een ander moment kunnen plannen. 

Zodra er veranderingen zijn, horen jullie dat uiteraard. We zullen dit per bericht doorsturen waar dat kan, maar vragen jullie ook onze website en sociale media te volgen.

Voor vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar: voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl 

Met vriendelijke groet 

Het bestuur

UPDATE CORONAVIRUS 19 MAART 2020

Er zijn nu duidelijke maatregelen gepresenteerd door het RIVM, Ministerie van Volksgezondheid, Ministerie van Onderwijs en Sport, de sportbonden en NOC*NSF waar Souplesse Silvolde zich aan houdt.

Alle lessen gaan tot en met 6 april NIET door. Zodra er veranderingen zijn, horen jullie dat uiteraard. We zullen dit bericht doorsturen waar dat kan, maar vragen jullie met klem ook onze website en sociale media te volgen en ook om andere ouders voor de zekerheid op nieuws van ons te blijven attenderen.

Maar naast deze communicatie omtrent deze regels, komen er direct ook allerlei vragen… Een veelgestelde vraag gaat over het wel of niet innen van de contributie.

Wij, als bestuur, gaan hierover in beraad. We weten nog niet wat de gevolgen zullen zijn en kunnen hier nog geen uitsluitsel over geven. We onderzoeken alle mogelijkheden, ook de mogelijkheden om coulance te betrachten.

Wij hopen jullie voor nu voldoende op de hoogte te hebben gebracht en komen bij u terug als we hierover een besluit hebben genomen.

Voor andere vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar: voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

 

CORONAVIRUS 12 MAART 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte en het RIVM, van 12 maart, heeft de KNGU haar advies naar de verenigingen vanavond aangepast. Het bestuur heeft besloten dit advies te volgen. Dit houdt in dat alle lessen per direct zullen vervallen. Volgens het advies tot en met 31-03-2020. Op dit moment kunnen we helaas nog niet voorzien tot wanneer we hinder ondervinden van het Coronavirus.

Wij begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op de sport en onze leden.

Dit geldt dus ook voor alle wedstrijden, voor het hele land, dat geldig is tot minimaal 31 maart 2020. Uiteraard is het streven van de KNGU om zoveel als mogelijk de wedstijden opnieuw te plannen, maar zij kunnen niets garanderen.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien.

Wij hopen op u begrip in deze situatie. Mochten jullie vragen hebben kunnen jullie contact opnemen met onze voorzitter Jos Miggelbrink, via voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

 

VACATURE BESTUURSLEDEN EN PENNINGMEESTER 

VACATURES!
We zijn op zoek naar mensen die het bestuur willen versterken.

Ben jij degene die onze vereniging kan ondersteunen? In het bijzonder zijn wij op zoek naar iemand die penningsmeester wil zijn.

Wees gerust, je wordt echt niet in diepe gegooid. Ook kunnen we onderling taken herverdelen zodat het voor je nog leuker wordt om het bestuurswerk te doen. We zijn ontzettend blij met alle mensen die op verschillende manieren hun steentje bijdragen aan de vereniging. Zonder u is de vereniging nergens.

Help jij ons uit de brand! Voor meer informatie, neem z.s.m. contact op met hjgmiggelbrink1962@kpnmail.nl. Zodat we eens kennis kunnen maken onder het genot van iets te drinken.

 

RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE 2019